NOSIBOO Eco

NOSIBOO Eco

229,00 NOK

Veil. salgspris 229,00 NOK

Klarna

Manuell neseaspirator er det enkle alternativet til Nosiboo Pro som du kan ta med deg over alt. Du bruker bare din lungekapasitet for å bruke den. Ingen filter er nødvendig

Lagerstatus: På lager
stk.

 

Den manuelle neseaspiratoren er det enklere alternativet til Nosiboo Pro.

Nosiboo Eco Nasal Aspirator virker ved at du bruker din egen lungekapasitet for å oppnå sugekraft. Det er designet slik at det passer å ta med overalt, slik at du kan hjelpe barnet ditt med å puste når det er behov for det. Filter er ikke nødvendig.

Myk silikontupp

Nesetuppen er laget av mykt, BPA-fritt silikon for å sikre at ingen irritasjon oppstår i babyens nese.

 

Full kontroll av sugekraft

Nosiboo Eco Nasal Aspirator får sin sugekraft av vår egen lungekapasitet. Så du bestemmer selv hvor mye kraft du ønsker på sugingen.

 

Kompakt og reisevennlig

Nosibo Eco Nasal Aspirator kommer i en hendig plastboks som kan gjenbrukes ved frakt av aspiratoren. Ideelt for ferie, familiebesøk eller bare dagsturer.

​​​​

BPA-fritt

Nosiboo bryr seg! Det er årsaken til at vi kun bruker materialer i produktet som ikke er skadelige for mennesker. Vi har sikret dette gjennom grundige tester.

 

Lett å holde rent

Våre ingeniører jobbet hardt for å utvikle et produkt som skal gjøre livet enklere for mødre og deres småbarn. Det er derfor Colibri-hodet ble utformet som det ble. Det er kun hodet som trengs å vaskes etter bruk. Det kan lett tas fra hverandre og skylles under rennende vann.

 

Les mer på Nosiboos hjemmeside >>>