NOSIBOO Pro

NOSIBOO Pro

2.199,00 NOK

Veil. salgspris 2.199,00 NOK

Klarna

Nosiboo Pro er et elektrisk kvalitetsprodukt som hjelper deg til å fjerne neseslim som blokkerer for pusting. Nasiboo Pro fjerner dette raskt og effektivt

Farge:
Blå
Grønn
Rosa
Velg en variant
stk.

 

 

Den barnevennlige elektriske neseaspiratoren hjelper med å få frigjort luftveiene i små tette neser. Nosiboo Pro er et kvalitetsprodukt av medisinsk standard som kan hjelpe med å få sugd utneseslim fra babyens nese raskt og effektivt. På grunn av det fleksible hodet på den patenterte Colibri, får man raskt og effektivt sugd ut blokkeringer uten å irritere skjøre slimhinner.

Utviklet ved hjelp av øre-, nese- halsspesialister

I produktutviklingsfasen jobbet vi nært med øre-, nese- halsspesialister for å utvikle en neseaspirator som også hensyntar medisinske faktorer.

Barnevennlig design

Små barn skjønner ikke alltid at foreldre kun ønsker det beste for deres barn når det må sugesnneseslim ut av nesen deres. Det barnevennlige designet til Nosiboo Pro gir en distraksjon for barnet når utsuging skjer.

Full kontroll av sugekraften
Hver baby og forkjølelse er ulik. Det er årsaken til at vi har gitt Nosiboo Pro en kontrollknapp. På den måten kan du justere sugekraften basert på alder og stivhet av neseslimsom skal suges ut. Uansett, sikkerhet kommer først! Maksimal sugekraft er satt av øre-, nese- halsspesialister for å grantere at ingen skade kan skje ved bruk av produktet.

 

Lett å rense

Våre ingeniører jobbet hardt for å utvikle et produkt som kan gjøre mødres og babyers liv lettere. Det er hovedtanken bak hvordan hodet på Colibri ble utviklet. Det er den eneste delen av produktet som trenger å bli renset etter bruk. Det kan lett demonteres og vaskes bare under rennende vann.

BPA-fritt

Nosiboo bryr seg! Det er årsaken til at vi kun bruker materialer i produktet som ikke er skadelige for mennesker. Vi har sikret dette gjennom grundige tester.

 

Den prisbelønte neseaspirator

Nosiboo Pro har mottatt PTPA Seal of Approval i 2017. PTPA Media består av Nord-Amerikas største frivillige foreldregruppe som tester ut produkter. Med over 70 000 foreldre som tester og 22 000 som har gitt ’The Most Trusted Seal’ som karakter tilbake på produktet, så er produktet ansett som meget tilfredsstillende blandt foreldre.
 

Nosiboo ble offisielt invitert til German Design Awards i 2016. Produktet Nosiboo Pro ble nominert og mottok pris fra German Design Council for det funksjonelle og unike designet sitt.

Nosiboo Pro vant en av verdens mest prestisjefulle produktpriser; Red Dot Design Award i kategorien medisinsk utstyr.

 

Les mer på Nosiboos hjemmeside >>>