Fotpleie med naturlige ingredienser

 

Hvorfor Dermatonics?

 

Dermatonics er et svært effektivt nytt sortiment av produkter som er utviklet ved hjelp av utvalgte naturlige ingredienser, og som er påvist å behandle et spekter av fothudstilstander. Produktene våre helbreder raskt tørr hud; behandler kløe, vorter og neglesopp, avkjøler og deodoriserer varme, slitne og illeluktende føtter.Den Cambridge-baserte Dermatonics fotpleieserien er nøyaktig formulert med vitenskapelig beviste ingredienser. Mange av produktene våre inkluderer urea som forekommer naturlig i huden, har lang historie i behandlingen av sårbar fothud og er svært effektiv i fuktingen av hud og negler.

 

Dermatonics kombinerer urea med utvalgte naturlige ingredienser for å tilby forbrukerne sikre og effektive produkter støttet av omfattende forskning og produkttesting.

 

Utvalgte produkter i sortimentet er oppført i UK Drug Tariff hvor de er foreskrevet av fastleger, diabetologer, dermatologer, sårsykepleiere, lymfødemspesialister og annet helsepersonell.

 

Dette produktet er førstevalget for ledere innenfor det britiske diabetiske fagfeltet for fot -  for behandling av svært tørr og hard hud under foten og er foreskrevet i stor grad av den britiske nasjonale helsetjenesten - 4.500 fastleger foreskriver det for å behandle callus hos pasienter med diabetes. Vi har også et omfattende bevisgrunnlag som indikerer at dette produktet reduserer diabetiske fotsår.

 

 

Om produktet

 

Flere og flere forbrukere foretrekker naturlige ingredienser i kurbehandlingen. Flere bytter til duftfri behandling, mens andre foretrekker velduftende kremer. Samtidig har menn og kvinner ulike perspektiver. Derfor har man fire ulike alternativer i sortimentet for å møte disse behovene.

 

Den behagelige unisex duften i Heel Balm som oppnådde høy score i forbrukertester, den friske blomsterduften i Hard Skin Removing Balm  og den enkle, parfymefri Soothing Foot Cream.