BABÉ utvikler effektiv dermokosmetikk av høy kvalitet som også er helt trygge for forbrukeren.

VÅR HISTORIE

BABÉ Laboratories ble grunnlagt av to farmasøyter og de begynte sin aktivitet i 1994 på det dermokosmetiske feltet med sikte på å ta vare på hudens helse, velvære og skjønnhet. Siden oppstarten har vi som mål å beskytte huden til alle medlemmene i familien, ved at vi tilbyr hud og sminke spesifikt til ulike hudtyper.

BABÉ utvikler effektiv hdermokosmetikk av høy kvalitet som også er helt trygge for forbrukeren. For å oppsummere så tilbyr vi dermokosmetiske produkter med høy farmasøytisk kvalitet.

BABÉs produkter fungerer som støtteprodukter innen dermatologiske behandlinger og er derfor anbefalt av leger og farmasøyter som kjenner og stoler på våre dermatologiske uttestede formler i våre produkter

DIN TRYGGHET

BABÉs produkter understøtter hudbehandling som anbefales av leger og farmasøyter. Gjennom lang tid har de sett at de har kunnet stole på våre produkter som er veldokumentert testet og funnet antiallergiske. BABÉ hensyntar hudens delikate balanse og pH, som støtter din personlige helse og velvære.

SELSKAPET ER ISO 9001 SERTIFISERT

Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd i vårt arbeid. Derfor kan vi også vise til sertifisering med ISO 9001:2008, som henviser til design, forarbeid og kommersialisering av kosmetiske produkter. Vårt kvalitetssystem møter også kravene i normen 22.716 som er Code of Good Manufacturing Practices (GMP).

BABÉ HAR DEG I TANKENE

Vår filosofi er å kunne tilby effektive dermokosmetiske produkter som er 100 % sikre å bruke. Vi jobber hele tiden med å optimalisere sammensetningen i våre produkter, slik at de kan løse hudproblemer, både for barn og voksne. For vi vet hvor viktig en sunn og fin hud er for våre kunder.

VERDIER

Våre dermokosmetiske produkter har en meget høy kvalitet da vi gjennom nøye utvelgelse bruker aktive virkestoff, som dokumenteres i % konsentrasjon for hvert enkelt produkt. I tillegg har hvert produkt en utløpsdato og en komplett liste over ingredienser. Denne åpenheten har skapt tillit hos helsearbeidere. Gjennom ærlighet og integritet informerer vi om produktenes fordeler gjennom verifiserte resultater og vi lover ikke mirakler.

Vi etterstreber enkelhet i hvordan vi jobber for å selge produkter som er enkle å forstå og bruke. Vi er også alltid tilgjengelige for våre kunder for å direkte løse enhver tvil som måtte oppstå. Vi tilbyr sikkerhet for våre kunder når de anvender våre produkter, basert på et stort antall antiallergiske, dermatologiske, pediatriske og gynekologiske tester som er blitt utført, basert på produktets krav til bruk.

Til produkter >>>>